Ezért érdemes szakavatott kereskedőtől tehergépjárművet vásárolni

Az ipari vállalkozások zömének szüksége van tehergépjárművekre. Hiszen olyan ágazatokban tevékenykednek, ahol szállítási igényeket is támasztanak. Gondoljunk az építőiparra, hol napi szintű a komoly súlyú alapanyagok fuvarozása. Vagy az élelmiszer- és italgyártó cégekre, melyeknél a nyersanyagok beszerzéséhez, és a késztermékek átadásához létfontosságú egy stramm kamion.


A tehergépjármű flotta bővítése és karbantartása tehát sok ipari cég számára fontos feladat. Ugyanis a megrendelések pontos teljesítéséhez megbízható géppark szükséges.
Továbbá a profit gyarapítása szempontjából sem utolsó, hogy egy jármű hogyan teljesít. Például egy olyan kamion, ami folyamatosan automatikai problémákat mutat, és gyakran kiesik a flottából, nagy valószínűséggel a profitból is elmar pár százalékot.

Érdemes olyan tehergépjármű kereskedővel felvenni a kapcsolatot, aki maga is szakavatott, ebből kifolyólag ismeri az ipari vállalkozók igényeit. Miért?

 • Személyre szabott ajánlat
  Olyan tehergépjárműveket kínál, amelyek az adott piaci szektorra nézve optimálisak.
  Például élelmiszeripari szereplőknek olyan teherautókat ajánl, amelyek megfelelnek a higiéniai és hűtési követelményeknek.
 • Rutinos kezelési tippek
  Van tapasztalata a járművek napi használatával kapcsolatban, ismeri a gépek üzemeltetésének legfontosabb kihívásait és potenciális problémáit.
  Ezáltal releváns tanácsokat adhat az ügyfeleknek a hatékony üzemeltetéshez, az üzemanyag-hatékonyság növeléséhez és a költségek optimalizálásához.
 • Karbantartási tanácsok
  Ismeri a gyártók által kínált különböző típusokat és modelleket. Ezáltal segítséget nyújthat a gépek karbantartásában és javításában.

Végül, de nem utolsósorban, a tehergépjármű kereskedők gyakran rugalmas és testre szabott megoldásokat kínálnak az ügyfeleiknek. Ezzel segítve mindennapi munkájukat, valamint szimpatikussá téve az együttműködést.

A Mikont-Trade Kft. az induló ipari vállalkozások, és a flottájukat bővítő cégek számára kidolgozott egy olyan részletfizetési opciót, amelyhez 0% önerő szükséges.
Így a partnerek már a kezdetektől hatékonyan végezhetik el feladataikat hitelre vásárolt tehergépjárművükkel. Látogasson el a Mikont-Trade Kft.-hez, ahol tapasztalt szakemberek segítik a kiválasztás folyamatát.